Image that works | Kansen creëren
Ik help jou ontdekken wat je uniek maakt, hoe je dat aan anderen laat zien en hoe jij daarmee het werk creëert waar jij blij van wordt. Wanneer wie je bent, wat je wilt en wat je uitstraalt samenvallen, versterken ze elkaar. Die kracht brengt je waar je wilt zijn.
Persoonlijke branding, carriere branding, job consultant, company training
436
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-436,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Carrière branding

Kansen creëren en jezelf profileren in jouw werk of organisatie en op de arbeidsmarkt

 

Je bent een ambitieuze young professional en wil graag:

  • Nu en in de toekomst aantrekkelijk zijn en blijven voor de arbeidsmarkt
  • Kansen voor jezelf creëren binnen jouw organisatie
  • Jouw talenten, energie en kwaliteiten optimaal tot hun recht laten komen in werk
  • Actief inspelen op de ontwikkelingen die vanuit jouw organisatie en de arbeidsmarkt op je afkomen
  • Zichtbaar zijn met wat je doet, zodat mensen niet (meer) om je heen kunnen

De arbeidsmarkt blijft aan veranderingen onderhevig. Solliciteren en netwerken vraagt dat je jezelf laat zien met al jouw talenten, kwaliteiten en mogelijkheden. Daarnaast zijn organisaties ook continu in beweging. Ontwikkelingen zoals digitalisering; robotisering; het verdwijnen van functies; het ontstaan van nieuwe functies; andersoortige werkrelaties en nieuwe gewenste vaardigheden vragen van de medewerker van nu dat die zichzelf continu blijft ontwikkelen. Het is belangrijker dan ooit tevoren om continu bezig te zijn met je eigen ontwikkeling en zichtbaar te blijven. Hoe speel je hier op in?

 

In een maatwerktraject van een aantal sessies gaan we samen aan de slag om te ontdekken hoe je jouw toegevoegde waarde duurzaam kan inzetten binnen jouw organisatie en/ of de arbeidsmarkt. En we ontdekken hoe je jezelf nog meer kan laten zien op een manier die bij jou past, zodat mensen niet om je heen kunnen.

Wat levert dit op:

  • Je bent zichtbaarder op een manier die bij jou past en kunt je daarmee onderscheiden van anderen
  • Je wordt succesvoller in jouw werk en de kansen die je voor jezelf creëert
  • Je bent voorbereid en kunt actief inspelen op de ontwikkelingen binnen jouw organisatie en de arbeidsmarkt
  • Je weet welke mogelijkheden je nog meer hebt met jouw kennis, ervaring, talenten en kwaliteiten, anders dan wat je tot nu toe hebt gedaan, en hoe je hiermee kansen kunt creëren in werk

Voor wie

Ambitieuze young professionals die zichtbaarder willen zijn en zichzelf stevig willen positioneren. De focus ligt hierbij op het actief inspelen op ontwikkelingen binnen de organisatie, de arbeidsmarkt, zichtbaarheid en succesvol zijn in het werk. Zeer geschikt voor loopbaanbegeleiding, persoonlijke professionele ontwikkeling en solliciteren.

Praktische informatie:

Duur: maatwerktraject van 3 of meer sessies, afhankelijk van specifieke vraag
Kosten: vanaf € 720,00 voor een maatwerktraject van 3 sessies. Een sessie duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Tijdens een telefonische intake bespreken we jouw vragen en doelen. Daarna ontvang je een voorstel op maat dat aansluit bij jouw wensen.

 

Wil je weten hoe je jouw carrière brand verder kunt verfijnen en verdiepen door een goed personal brand? Klik dan hier.

 

Wil je weten hoe je jouw carrière brand kunt versterken door middel van jouw imago en persoonlijke presentatie? Klik dan hier.

 

Wil je meer informatie, heb je vragen of ben je benieuwd naar maatwerk oplossingen? Stuur een berichtje naar sandra@imagethatworks.nl en ik neem graag vrijblijvend contact met je op.

Male and female business people shaking hands