Image that works | Personal Power traject
Ik help jou ontdekken wat je uniek maakt, hoe je dat aan anderen laat zien en hoe jij daarmee het werk creëert waar jij blij van wordt. Wanneer wie je bent, wat je wilt en wat je uitstraalt samenvallen, versterken ze elkaar. Die kracht brengt je waar je wilt zijn.
Persoonlijke branding, carriere branding, job consultant, company training
834
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-834,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Personal Power traject

Ontdek jouw grootste kracht, hoe je dat laat zien en inzet in jouw werk en leven

 

Je bent een ambitieuze young professional en wil graag:

 • Ontdekken wat jij moeiteloos doet en wat jouw grootste kracht is
 • Inzicht in jouw unieke kwaliteiten en diepste drijfveren
 • Meer duidelijkheid over hoe je jouw talenten en kwaliteiten optimaal tot zijn recht kan laten komen, zowel in je werk als privé leven
 • Richting en duidelijkheid over de vervolgstappen die je wil nemen in jouw werk
 • Hulp om keuzes makkelijker te maken, zodat je de dingen doet die echt bij je passen
 • Jouw grootste kracht en unieke talenten laten zien aan anderen

Het Personal Power traject is een traject dat werkt met de 1e keuzewijzer die persoonlijkheid met imago verbindt (Personal Power Plus), keuzes makkelijk maakt en laat zien wie je bent en wat je wilt. Door dit traject krijg je gedetailleerd inzicht in jouw grootste kracht, unieke kwaliteiten en diepste drijfveren. Je ontdekt wat je moeiteloos doet, wat jouw talent is en wat je het belangrijkste vindt in het leven. En hoe je dat kan laten zien en inzetten in jouw werk, voor het vinden van werk en in de andere elementen van jouw leven. Hierdoor kan je makkelijker keuzes maken.  

 

Het traject start met het afnemen van een online persoonlijkheidsscan. De kracht van kleur wordt als coach en communicatie instrument ingezet in dit traject.

Wat levert dit op:

 • Inzicht in jouw grootste kracht, talenten en drijfveren
 • Duidelijkheid en inzicht voor de stappen die je wilt zetten in je werk en andere elementen van jouw leven
 • Hulp en richting voor het maken van keuzes
 • Laten zien wie je echt bent
 • Meer impact en effect, doordat je jouw persoonlijkheid verbindt aan jouw persoonlijke presentatie
 • Een onderscheidende en unieke persoonlijke presentatie doordat je jezelf en wat jou uniek maakt optimaal tot zijn recht laat komen met kleur in jouw persoonlijke presentatie
 • Meer zelfvertrouwen en dat straal je ook uit

Voor wie

Ambitieuze young professionals die meer inzicht en duidelijkheid willen krijgen over zichzelf, hun persoonlijke ontwikkeling en de keuzes waar ze voor staan in hun werk en andere elementen van hun leven. Ambitieuze young professionals die zichzelf duidelijk, onderscheidend en krachtig willen presenteren door hun persoonlijkheid en imago aan elkaar te verbinden en kleur als effectief communicatiemiddel willen inzetten om hun persoonlijke presentatie te versterken.
Zeer geschikt voor loopbaanbegeleiding, persoonlijke professionele ontwikkeling en solliciteren.

Praktische informatie:

Duur: dit traject bestaat uit 3 sessies van circa 1,5 uur en een evaluatie sessie van circa 1 uur
Kosten: €950,00. Dit is inclusief de online scan, uitgebreid rapport, 3 sessies en 1 evaluatie sessie.

 

Wil je meer informatie, heb je vragen of ben je benieuwd naar maatwerk oplossingen? Stuur een berichtje naar sandra@imagethatworks.nl en ik neem graag vrijblijvend contact met je op.