Image that works | Power kleurenanalyse
Ik help jou ontdekken wat je uniek maakt, hoe je dat aan anderen laat zien en hoe jij daarmee het werk creëert waar jij blij van wordt. Wanneer wie je bent, wat je wilt en wat je uitstraalt samenvallen, versterken ze elkaar. Die kracht brengt je waar je wilt zijn.
Persoonlijke branding, carriere branding, job consultant, company training
821
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-821,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Power kleurenanalyse

Ontdek jouw grootste kracht en laat deze zien door middel van kleur

 

Je bent een ambitieuze young professional en wil graag:

 • Jouw persoonlijke presentatie en uitstraling versterken door het gebruik van kleur
 • Ontdekken welke kleuren bij jouw persoonlijkheid passen
 • Weten welke kleuren het mooiste bij jouw uiterlijke kenmerken passen
 • Kleuren dragen die zowel jouw innerlijk als uiterlijk optimaal tot zijn recht laten komen
 • Ontdekken wat jij moeiteloos doet en wat jouw grootste kracht is
 • Gerichter gebruik maken van de verschillende mogelijkheden van jouw garderobe

Kleur is overal om ons heen. Het is trilling van licht, een vorm van energie en kunnen we zien, voelen en ervaren. Kleur is een manier waarop je kan communiceren en die je bewust kan inzetten om jezelf te laten zien en jouw doelen te bereiken. Om kleur effectief in te zetten is het belangrijk dat je weet wat het effect van kleur is, welke boodschap een kleur heeft en hoe je dit gericht kan inzetten. Welke kleuren passen bij jouw innerlijk en laten zien wat jouw grootste kracht is? En welke kleuren harmoniëren het mooiste bij jouw uiterlijke kenmerken?

 

Een power kleurenanalyse is een kleurenanalyse gebaseerd op kleuren die passen bij je uiterlijke kenmerken EN je innerlijke kwaliteiten en persoonlijkheid. Tijdens deze kleurenanalyse kijken we niet alleen welke kleuren passen bij jouw haar, huid en ogen, maar ook welke kleuren jouw unieke persoonlijkheid laten zien. Op die manier kan je jezelf en wat jou uniek en onderscheidend maakt optimaal tot zijn recht laten komen met kleur in jouw persoonlijke presentatie.

Wat levert dit op:

 • Meer impact, effect en een unieke persoonlijke presentatie door het gebruik van kleuren die zowel bij je innerlijk als uiterlijk passen
 • Geld en tijd besparen doordat je weet welke kleuren bij jou passen en iets voor je doen. Je voorkomt miskopen!
 • Je kijkt nooit meer op dezelfde manier naar kleur, doordat je de kleuren letterlijk gaat zien en ervaren
 • Meer zelfvertrouwen en dat straal je ook uit
 • Een onderscheidende en unieke persoonlijke presentatie doordat je jezelf laat zien door middel van kleur

Voor wie

Ambitieuze young professionals die zichzelf duidelijk, onderscheidend en krachtig willen presenteren door middel van kleur en kleur als effectief communicatiemiddel willen inzetten om hun persoonlijke presentatie te versterken.
Zeer geschikt voor loopbaanbegeleiding, persoonlijke professionele ontwikkeling en solliciteren.

Praktische informatie:

Duur: 1 sessie van 1,5 tot 2 uur
Kosten: €135,00. Het is mogelijk om een power kleurenanalyse uit te breiden met een maatwerktraject persoonlijke presentatie. Een power kleurenanalyse kan ook onderdeel uitmaken van een maatwerk imago advies. Kijk voor meer informatie over imago en persoonlijke presentatie hier.

 

Wil je weten hoe je jouw imago en persoonlijke presentatie kunt versterken door jouw personal brand hieraan te verbinden? Klik dan hier.

 

Wil je meer informatie, heb je vragen of ben je benieuwd naar maatwerk oplossingen? Stuur een berichtje naar sandra@imagethatworks.nl en ik neem graag vrijblijvend contact met je op.