Image that works | Referenties
Ik help jou ontdekken wat je uniek maakt, hoe je dat aan anderen laat zien en hoe jij daarmee het werk creëert waar jij blij van wordt. Wanneer wie je bent, wat je wilt en wat je uitstraalt samenvallen, versterken ze elkaar. Die kracht brengt je waar je wilt zijn.
Persoonlijke branding, carriere branding, job consultant, company training
557
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-557,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

  Referenties

Als onderdeel van het eerste jubileumjaar van ‘de Baazis’ heeft Sandra voor de jonge ambtenaren van gemeente Wageningen haar workshop Personal Branding gegeven.
Het lukt haar om deze workshop goed af te stemmen op haar publiek. Ondanks dat we minder tijd hadden dan ze gewend was, biedt ze ook individuele, persoonlijke aandacht aan de deelnemers. Voor de Baazis een geslaagde middag waarin we elkaar en onszelf beter hebben leren kennen en waarbij Sandra ons punten heeft meegegeven die je direct in je werk kan toepassen.

Rob van der Kruijs, Adviseur sociaal domein Gemeente Wageningen
Volgde een workshop Personal branding

Ik heb Sandra ingeschakeld omdat ik zo goed mogelijk voor de dag wil komen onder andere in mijn werk.

Ik wilde weten welke kleuren het beste bij mij passen. Ik vond de begeleiding van Sandra erg goed en prettig. Ik voelde me heel erg op mijn gemak bij je! Ik waardeerde dit heel erg alsmede de tijd, rust, geduld die je voor me nam. Je geeft echt aandacht! 

De power kleurenanalyse heeft me meer kennis over kleuren gegeven en welke beste bij mij passen. Daarnaast heeft het inzicht gegeven in welke thema’s voor mij relevant zijn.

Kees van der Steen
Volgde een Power kleurenanalyse

Ik ben sinds begin dit jaar begonnen aan een nieuwe baan, een baan waarin ik contact heb met collega’s en bewoners. Ik heb de hulp van Sandra gevraagd om te onderzoeken hoe ik mijn presentatie kan aanpassen aan de verschillende rollen die ik binnen mijn functie vervul.

Ik wilde vooral een beeld krijgen van welke kledingstijl bij mij past en daarmee samenhangend hoe ik mijn zichtbaarheid in bepaalde situaties kan vergroten en mijn presentatie daarop kan aanpassen.

Sandra gaat systematisch te werk, is goed voorbereid en bezit veel kennis op het gebied van imago en presentatie. Dat gaf mij vertrouwen en gaf een professionele indruk. Daarnaast is zij enthousiast en denkt graag mee met concrete voorbeelden. Dat werkt aanstekelijk!
Sandra heeft mij geholpen bij het vinden van een kledingstijl en kleuren die bij mij passen, zowel innerlijk als uiterlijk. En hoe ik deze kan toepassen in verschillende werkgerelateerde situaties. Daarnaast heeft ze mij geholpen met het vergroten van mijn zichtbaarheid. We hebben verschillende factoren besproken die daar invloed op uitoefenen.

Het traject en de samenwerking met Sandra heeft bewustwording opgeleverd van hoeveel invloed mijn voorkomen heeft op anderen. De eerste indruk, wat kleuren doen met me en anderen en mijn non-verbale communicatie. En ook dat ik zelf heel concreet daar verandering in kan brengen. Door de methode die Sandra gebruikt heb ik een kist vol gereedschappen gekregen die ik kan inzetten om bij elke situatie de juiste presentatie te vinden, overeenkomend met mijn innerlijke en uiterlijke kenmerken.

Stef Lindner

Volgde een persoonlijke presentatie traject en een power kleurenanalyse

Ik heb Sandra ingeschakeld omdat ik merkte dat de eerste indruk die mensen van mij hebben vaak niet overeenkomt met hoe mensen mij ervaren en waarderen als zij met mij hebben gewerkt, en dat ideeën die ik opper die succesvol worden gebruikt, en successen die ik boek met mijn werk, vaak aan anderen worden toegeschreven.

Ik was benieuwd hoe ik mijn kwaliteiten en prestaties meer in lijn kan brengen met hoe mensen mij zien en waarderen, zodat mensen eerder en beter weten wat ik te bieden heb (en wat niet), en ik zelf de credits krijg voor mijn werk en de door mij geleverde prestaties.

Ik vond de begeleiding door Sandra heel persoonlijk, echt maatwerk. Ze luistert eerst goed, en geeft dan huiswerk mee dat mij en haar meer inzicht biedt in de vraag en de oplossingsrichtingen. Het huiswerk, met een aantal verrassende uitkomsten, is uitgebreid besproken. Dat gaf mij meer inzicht in de relatie tussen uiterlijk en imago, en bepaalde de adviezen die Sandra mij gaf. Met name de adviezen over kleding vond ik zeer waardevol en ben ik meteen in de praktijk gaan brengen, met ook meteen resultaat.

Sandra heeft mij geholpen meer inzicht te krijgen in de samenhang tussen uiterlijk en imago, en de mogelijkheden die er zijn om d.m.v. uiterlijke zaken je imago te beïnvloeden. Ik vond het ook waardevol de Spiral Dynamics waardenwaaier (weer) te zien, en me te realiseren dat mensen verschillende drijfveren hebben waar ik met mijn houding en gedrag op in kan spelen om meer verbinding te hebben en zo effectiever te zijn. Daarnaast heb ik veel praktische tips op maat gekregen hoe ik mijn zichtbaarheid kan vergroten, met name n.a.v. mijn huidige LinkedIn profiel.

Het traject heeft mij meer bewustzijn opgeleverd dat identiteit en imago niet vanzelf overlappen, dat er mogelijkheden zijn voor beïnvloeding van het imago, en welke instrumenten je daarvoor hebt.

Adviseur strategie bij gemeente Utrecht
volgde een persoonlijke presentatie traject

De aanleiding dat ik een personal power traject ben gestart was langdurig uitval op mijn werk, vanwege een overbelaste werk en privé situatie en een medisch probleem.Ik was mezelf kwijt na die periode van thuis zitten. Kon niet meer vertrouwen op wie ik was. Het voelde alsof de grond onder mijn voeten was weggeslagen.

Ik wilde weer sterk in mijn schoenen komen te staan, mezelf heruitvinden/herontdekken, weer weten wie ik was en daarop kunnen gaan vertrouwen.
Wat heeft het opgeleverd?
Fascinerend hoe unieke kwaliteiten van iemand in een universele taal als kleur gevat kunnen worden. Ik sta daar nog steeds versteld van. Ik heb inzicht in welke kleuren of combinaties voor mij werken in bepaalde situaties. Ik denk bewust na over wat ik wil bereiken in een gesprek en stem daar nu mijn kleding/kleuren op af. En dat werkt! Het heeft mij mezelf teruggegeven.

Janneke Koppelmans

volgde het Personal Power traject. 

De aanleiding dat ik bij Sandra kwam is op advies van een hele goede vriendin van mij. Ze had hele goede ervaringen met haar vond het heel fijn en prettig werken met Sandra. Ze had haar aanbevolen aan mij.

Ik heb Sandra ingeschakeld omdat ik op zoek was naar nieuw uitdaging en ik niet wist hoe de arbeidsmarkt nu in elkaar zat

Ik wilde werken aan mijn onzekerheden, sollicitatie gesprekken, wat mijn kwaliteiten zijn en waar ik aan kan werken om zelfverzekerd over te komen.
Ik heb de begeleiding heel positief ervaren, ze nam rustig de tijd om naar mij te luisteren en gaf goede adviezen, om mij van mijn onzekerheden af te helpen.
Sandra heeft mij geholpen met zoveel dingen! Dat was niet alleen werk gerelateerd maar ook privé. Ik heb geleerd door middel van kleuren te kijken wat mijn kracht is en wat mijn valkuilen zijn. Door de uitkomst kon ik dat toepassen in sollicitatiegesprekken en ook voor mijn zelfvertrouwen.

Het traject heeft mij opgeleverd dat ik een baan heb gevonden in financiële sector, waar ik heel blij mee ben. Het was mijn eerste sollicitatiegesprek waar ik voor was uitgenodigd!

Gaytri Bhaggan
volgde een personal branding- en Personal Powertraject en kreeg ondersteuning bij sollicitatie activiteiten.

Met een aantal vriendinnen heb ik de kleurenworkshop bij Sandra gevolgd. De workshop startte met een duidelijke uitleg over de werking en effecten van kleuren. En de associatie die mensen hebben bij kleuren. Na deze uitleg werd ons gevraagd al onze make-up eraf te halen om vervolgens met ons blote billen gezicht in een spiegel te kijken. Eén voor één staat iedereen letterlijk en figuurlijk in de spotlight. Sandra kan op deze manier direct zien welke kleuren het beste passen bij je huids-, haarkleur en ogen.

Door de workshop merk ik dat het effect van kleuren groot is. Als ik kleuren draag die bij mij passen voel ik mij (zonder dat ik het door heb) prettiger. Ik weet dat bepaalde  kleuren een positieve bijdrage leveren en mijn persoonlijkheid versterken. Ik straal meer, ben zelfverzekerder en zit lekkerder in mijn vel. En dit alles alleen door een kledingstuk in een andere kleur aan te doen.

Winkelen is een stuk leuker en eenvoudiger geworden. En bovenal sneller. Ik pas of bestel alleen nog maar kledingstukken, waarvan ik weet dat de kleuren mij helpen.

Anne Wietske ter Louw

Volgde samen met vriendinnen een maatwerk workshop persoonlijke presentatie gericht op kleurenanalyse.

Ik heb Sandra leren kennen als een enthousiaste, empathische coach die oprecht geïnteresseerd is in mensen.  Het totaalpakket wat zij aanbiedt maakt haar uniek. Met haar jarenlange ervaring kan zij een uitstekend beeld schetsen wat de klant nodig heeft en speelt daar goed op in. Door haar positief kritische houding en  de vragen die zij stelt heeft zij mij aan het denken gezet over mijn doelstellingen zodat ik daar actie op kon ondernemen en dat heeft resultaat opgeleverd. Zij heeft mij ook zelfvertrouwen gegeven. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Dat zie je terug in haar sessie over de kleurenanalyse en kledingstijl. Ik zou Sandra aan een ieder aanbevelen.

Julienne Gangaram Panday

Heeft haar sollicitatiebrief en CV laten checken en feedback gekregen. Tevens heeft zij haar sollicitatiegesprek geoefend en de dienstverlening persoonlijke presentatie met een kleurenanalyse gedaan. 

Ik heb vandaag een kleuradvies gehad. Een goede sessie die me veel inzichten heeft gegeven. Sandra neemt de tijd en legt veel uit, dat is fijn. Ze heeft merkbaar kennis van zaken en zeer professioneel. Dankjewel!

Brenda
Heeft een kleurenanalyse en advies gehad.