Image that works | Dag van de ondernemer!
Ik help jou ontdekken wat je uniek maakt, hoe je dat aan anderen laat zien en hoe jij daarmee het werk creëert waar jij blij van wordt. Wanneer wie je bent, wat je wilt en wat je uitstraalt samenvallen, versterken ze elkaar. Die kracht brengt je waar je wilt zijn.
Persoonlijke branding, carriere branding, job consultant, company training
597
post-template-default,single,single-post,postid-597,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Dag van de ondernemer!

Op 17 november 2017 is het de dag van de ondernemer. In Nederland zijn er ruim 1,5 miljoen ondernemers actief. MKB- Nederland heeft sinds 2016 elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. Ik neem je graag mee in mijn ervaringen als startende ondernemer en mijn plannen voor 2018.

Sinds 31 juli 2017 mag ik mezelf officieel ondernemer noemen en ben ik gestart met mijn bedrijf Image that works!

Inmiddels zijn we een paar maanden verder kan ik met trots zeggen dat ik mijn eerste klanten heb gehad, dat mijn website live is, dat ik mijn diensten, doelgroep en merkwaarden scherp heb. Ik weet hoe de administratie werkt en de eerste btw aangifte is gedaan (iets waar ik toch echt een beetje tegenop zag) en het belangrijkste… dat ik echt een toegevoegde waarde heb kunnen leveren aan de ontwikkeling van mensen. Dat ik mensen heb geholpen met ontdekken waar ze uniek en onderscheidend in zijn, hoe ze dat aan anderen laten zien en daarmee werk creëren waar ze blij van worden.

Ik heb de afgelopen periode verschillende collega ondernemers gesproken, ben naar leerzame vakinhoudelijke- en ondernemers bijeenkomsten geweest. Ik heb mijn vakkennis verder uitgebreid door het volgen van een opleiding over de psychologie van kleur, zodat ik de mensen die ik begeleid nog beter kan adviseren. Ik ga hiermee nog meer de diepte in om de betekenis van kleur in iemands leven en persoonlijke ontwikkeling concreet te maken en mensen verder te helpen om hun doelen te bereiken.

Inmiddels weet ik dat ondernemen een vak op zich is. Een vak dat je naast je eigen vakgebied en expertise moet leren en je in moet blijven ontwikkelen om er beter in te worden. Heel interessant en veelzijdig. Van marketing, social media, administratie tot ontwikkeling van diensten, inkoop van werkmateriaal, website ontwikkelen en bijhouden, netwerk onderhouden etc etc.

Het eind van het jaar nadert en ik
ben gestart met mijn doelen voor 2018 scherp te krijgen en plannen te maken over wat ik wil bereiken. De kleur geel helpt hierbij om voor mijn doelen te gaan, inspiratie op te doen en focus aan te brengen.


Een paar voorbeelden van mijn doelen:
– Ik ga in mijn advisering, coaching en trainingen meer focus leggen op de psychologie van kleur. Het geeft zoveel waardevolle input en inzicht over persoonlijke ontwikkeling, behoeften, kwaliteiten en kracht van mensen en hoe je dit zichtbaar maakt. Ik wil dat iedereen laten ervaren!
– Ik ga online meer delen over ontwikkelingen op gebied van personal branding, werk, imago en persoonlijke presentatie;
– Ik ga op zoek naar mooie samenwerkingen met mensen die mij inspireren en waarmee we verschillende vakgebieden kunnen samenbrengen en je kunnen verrassen en helpen om het beste en mooiste uit jezelf te halen.

Meer info volgt de komende tijd!

Kijk jij al vooruit naar 2018? Wat wil je bereiken in je werk? Wordt het tijd voor een volgende stap in je carrière? Wil je ontdekken wat jou uniek maakt? Jouw zichtbaarheid vergroten of werken aan een onuitwisbare 1e indruk, imago en persoonlijke presentatie? Of kun je hulp en feedback gebruiken over jouw CV en sollicitatiebrief? Ga je de stap zetten om te solliciteren en wil je jouw gesprek goed voorbereiden om vol zelfvertrouwen aan tafel te zitten?

Laat me weten wat jouw plannen en doelen zijn en hoe ik je daarbij kan helpen, zodat 2018 jouw jaar wordt!