Image that works | De kracht van een unieke en authentieke persoonlijke presentatie
Ik help jou ontdekken wat je uniek maakt, hoe je dat aan anderen laat zien en hoe jij daarmee het werk creëert waar jij blij van wordt. Wanneer wie je bent, wat je wilt en wat je uitstraalt samenvallen, versterken ze elkaar. Die kracht brengt je waar je wilt zijn.
Persoonlijke branding, carriere branding, job consultant, company training
896
post-template-default,single,single-post,postid-896,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

De kracht van een unieke en authentieke persoonlijke presentatie

Wist je dat de kracht van een unieke en authentieke persoonlijke presentatie zit in eenduidigheid?
Dat jouw identiteit; wie jij bent met al jouw talenten en kwaliteiten ook zo overkomt in alle aspecten van jouw persoonlijke presentatie. Denk hierbij aan de kleuren die je draagt, het contrast dat je kiest, de stof/ materiaal/ dessins waar je voor kiest in je kleding, de accessoires die jouw outfit afmaken, maar ook jouw non verbale communicatie die jouw inhoudelijke boodschap versterkt.
Jouw binnenkant laat je dan ook zien aan de buitenkant. Vervolgens is het net zo belangrijk dat de manier waarop je communiceert naar anderen daarbij aansluit. Dat jouw communicatie met de overkant (de ander) jouw innerlijk en uiterlijk compleet en nog krachtiger maakt.
Als jouw binnenkant, buitenkant en overkant eenduidig zijn en elkaar versterken laat je het mooiste en beste van jezelf zien.