Image that works | De kracht van kleur
Ik help jou ontdekken wat je uniek maakt, hoe je dat aan anderen laat zien en hoe jij daarmee het werk creëert waar jij blij van wordt. Wanneer wie je bent, wat je wilt en wat je uitstraalt samenvallen, versterken ze elkaar. Die kracht brengt je waar je wilt zijn.
Persoonlijke branding, carriere branding, job consultant, company training
892
post-template-default,single,single-post,postid-892,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

De kracht van kleur

Kleur is overal om ons heen. Kleur is energie, trilling van licht en kunnen we zien, voelen en ervaren. Het is niet voor niks dat je van sommige kleuren blij wordt en met andere kleuren veel minder hebt. Kleur is overal in je leven. In de natuur, ons eten, interieur, kleding, kunst etc. Ik ben gek op kleur en heb het graag om me heen. Soms wordt je echt door kleur geraakt.

Zo was ik laatst in Ootmarsum waar kunstschilder Ton Schulten zijn atelier en museum heeft. Zijn schilderijen zijn zo bijzonder en kleurrijk dat je ernaar blijft kijken. Hij heeft een bijzonder levensverhaal. Zo heeft hij ooit een ernstig ongeluk gehad en toen hij buiten bewustzijn was zag hij veel felle kleuren. Deze kleuren heeft hij later in zijn schilderijen verwerkt. Heel bijzonder. Zijn werk laat voor mij echt de kracht van kleur zien.

Wil je meer weten over de kracht en betekenis van kleur en wat je hiermee kan doen? Stuur me gerust een berichtje en ik help je graag verder.