Image that works | Maakt jouw werk je gelukkig?
Ik help jou ontdekken wat je uniek maakt, hoe je dat aan anderen laat zien en hoe jij daarmee het werk creëert waar jij blij van wordt. Wanneer wie je bent, wat je wilt en wat je uitstraalt samenvallen, versterken ze elkaar. Die kracht brengt je waar je wilt zijn.
Persoonlijke branding, carriere branding, job consultant, company training
776
post-template-default,single,single-post,postid-776,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Maakt jouw werk je gelukkig?

Ben jij gelukkig op je werk? Doe jij wat je echt leuk vindt? Werk waar je energie van krijgt en waarin je je talenten optimaal kan inzetten?

Voor mij was dit een aantal jaar geleden een zoektocht. Ik ontdekte dat ik in mijn werk niet al mijn talenten en energie kwijt kon en dat ik veel bezig was met dingen waar ik niet helemaal gelukkig van werd. Mijn interesses werden anders. Ik had een sterke behoefte om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van andere mensen. Daarnaast wou ik graag meer doen met mijn creativiteit en ik had de behoefte om te bouwen. Om van niets iets te maken.

In de tijd dat ik op mijn werk niet helemaal gelukkig was stak ik privé veel tijd, energie en enthousiasme in het imagostyling- en personal branding vak. Een geweldig vakgebied die heel mooi te combineren is met het HR vak.

Ik zag kansen en kreeg de mogelijkheid om deze mix van expertises te combineren binnen mijn werk. Ik help nu collega’s 1 op 1 en in teams om te ontdekken wat hen uniek en onderscheidend maakt, hoe ze dat laten zien aan anderen en in kunnen zetten in werk. Op die manier draag ik bij aan de persoonlijke ontwikkeling, zichtbaarheid en de persoonlijke presentatie van mensen en hoe ze dat inzetten om werk te creëren waar ze blij van worden. Daarnaast doe ik dat ook als zelfstandig ondernemer. Voor mij een mooie afwisseling en aanvulling op elkaar.

Dit is voor mij werkgeluk! Mooi om te zien hoe werkgeluk een steeds actueler thema wordt. Hoe zou het zijn als je jouw talenten en kwaliteiten optimaal kan inzetten in je werk? Of kan ontdekken wat jou uniek en onderscheidend maakt en hoe je dit laat zien en communiceert aan anderen? Laat het me weten en ik help je graag verder!