Image that works | Positief denken als hulpmiddel bij personal branding
Ik help jou ontdekken wat je uniek maakt, hoe je dat aan anderen laat zien en hoe jij daarmee het werk creëert waar jij blij van wordt. Wanneer wie je bent, wat je wilt en wat je uitstraalt samenvallen, versterken ze elkaar. Die kracht brengt je waar je wilt zijn.
Persoonlijke branding, carriere branding, job consultant, company training
924
post-template-default,single,single-post,postid-924,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Positief denken als hulpmiddel bij personal branding

Op 13 september is het positive thinking day. De dag om je eraan te herinneren dat als je iets kunt bedenken, dat je het dan ook kan! Oftewel kansen zien en grijpen met jouw doel scherp voor ogen. Wat dat doel is, is voor iedereen anders. Denk aan voorbeelden als: meer zichtbaar zijn binnen je team of organisatie, werk naar je toetrekken waar je energie van krijgt, ontdekken waar je uniek en onderscheidend in bent etc.

Hoe kan je deze positieve manier van denken inzetten voor jou personal brand?
Bij personal branding gaat het erom dat je als professional laat zien wat jou uniek en onderscheidend maakt. Probeer dit voor je zelf zo concreet en scherp mogelijk te maken door jezelf vragen te stellen als:
– Waar ben je ontzettend goed in?
– Wat maakt jou uniek en onderscheidend?
– Wat heb ik doorleefd waardoor ik nu anderen kan helpen?
– Voor wie of wat ben jij de oplossing?
– Welke bijdrage lever jij?
– Wat is jouw unieke manier om dat te doen?
– Welk positieve verschil gaan mensen ervaren als ze met jou hebben samengewerkt?

Door dit soort vragen aan jezelf te stellen concretiseer je jouw personal brand. De focus in deze vragen ligt op het positieve aspect van wat jij te bieden hebt. Door op deze manier naar jezelf te kijken kan je met de antwoorden in gesprek met mensen. Je kan hen overtuigen van jouw positieve bijdrage en het verschil dat je voor hen kan maken.

Dus denk positief en maak het verschil voor jezelf en anderen!