Image that works | Rocketman; een film vol inspiratie over personal branding
Ik help jou ontdekken wat je uniek maakt, hoe je dat aan anderen laat zien en hoe jij daarmee het werk creëert waar jij blij van wordt. Wanneer wie je bent, wat je wilt en wat je uitstraalt samenvallen, versterken ze elkaar. Die kracht brengt je waar je wilt zijn.
Persoonlijke branding, carriere branding, job consultant, company training
910
post-template-default,single,single-post,postid-910,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Rocketman; een film vol inspiratie over personal branding

Onlangs heb ik de film Rocketman gezien. Deze indrukwekkende film gaat over het leven van Elton John. Voordat ik deze film zag wist ik eigenlijk weinig over zijn leven.

De film maakte indruk op me en had wat mij betreft een aantal mooie wijsheden en leermomenten in zich die je kan verbinden aan de kracht van personal branding, zichtbaarheid, imago en persoonlijke presentatie.

Ik deel ze graag met je:
– leef vanuit je passie en waar jij energie van krijgt, ook al ervaar je weerstand vanuit je omgeving;
– zoek gelijkgestemden om je heen die je vertrouwt en die jou onvoorwaardelijk vertrouwen geven en je steunen in de dingen die je doet of wil gaan doen;
– denk na over wie je bent, maar vooral over wie je wilt worden;
– stap uit de schaduw en stap op de voorgrond, hoe eng dit ook is;
– wees je unieke zelf en draag dat uit in alle facetten van jouw persoonlijke presentatie. Hoe extravert of bijzonder jouw kleding, smaak en stijl ook is, als het bij jou past is het goed, uniek en authentiek.
– de dingen die je hebt meegemaakt vormen je als mens en geeft je de mogelijkheid om jouw ervaring in te zetten en te gebruiken tesamen met jouw talenten en kwaliteiten. Voor Elton John was muziek maken, een persoonlijk verhaal vertellen, zingen, performen zijn uitlaatklep. Wat is dit voor jou?
– lastige momenten in je leven bieden je ook een kans om te laten zien dat “I’m still standing” voor jou geldt en dat het je sterker maakt en je je daarmee nog meer onderscheidt van anderen.
– Op elk moment in je leven maak je keuzes over hoe je je leven invult, met wie je het deelt, wat voor werk je doet, hoe je wil dat anderen je zien en ervaren. Je hebt altijd de vrijheid om jouw keuzes bij te stellen of andere keuzes te maken die goed voelen op dat moment.

Als je de film nog niet hebt gezien, ga vooral kijken. Hieronder zie je alvast een voorproefje.