Image that works | Wat is jouw personal brand?
Ik help jou ontdekken wat je uniek maakt, hoe je dat aan anderen laat zien en hoe jij daarmee het werk creëert waar jij blij van wordt. Wanneer wie je bent, wat je wilt en wat je uitstraalt samenvallen, versterken ze elkaar. Die kracht brengt je waar je wilt zijn.
Persoonlijke branding, carriere branding, job consultant, company training
746
post-template-default,single,single-post,postid-746,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Wat is jouw personal brand?

Personal branding; een veel gebruikte term, maar waar staat het voor en wat kan je ermee? Voor mij staat personal branding voor het volgende: als professional zichtbaar maken waarin je uniek en onderscheidend bent.

Waar helpt personal branding je bij?
– het is een leidraad bij persoonlijke ontwikkeling en keuze voor werk/ projecten
– het vergroot de herkenbaarheid van wat jij te bieden hebt
– het leidt tot aantrekkingskracht omdat mensen weten waar je van bent en wat je voor hen kan betekenen
– het maakt het makkelijker om nieuwe ideeën te lanceren
– het helpt je om jouw persoonlijke presentatie en imago te versterken, zodat jouw inhoudelijke verhaal en je voorkomen matchen.

Wil je aan de slag met jouw personal brand en/ of persoonlijke presentatie en imago? Laat het me weten en ik help je om te ontdekken wat jou uniek maakt, hoe je dat aan anderen laat zien om jouw doelen te bereiken.